Zbt WG1602 and Telit LM960

Hello!

I'm new to openwrt, and was hoping to install it on my new ZBT WG1602 v02. This is a dual pcie modem, dual sim model. The device came from ZBT with an older image, but I would like to update it if possible.

I logged into the web gui and it says "Powered by LuCI Master (git-19.340.43762-0675b80) / LEDE Reboot SNAPSHOT 17.01 20.0622_095807"
kernel version is 4.4.61

The modem I'd like to get working with this is: Telit LM960

I installed the modem, but it doesn't seem to be recognized. Again, I'm new to this, but my understanding is this modem uses qmi, and so I think I need to install some packages to support that before it will work, right?

A guide I read on how to update openwrt suggested downloading the newest image for my device, and using the luci gui to flash it, but thats my first roadblock - I can't find any image for my model. Should I just try the firmware for another ZBT unit with similar specs?

I'd really appreciate some guidance here to help me towards my goal of getting this modem working. openwrt + lte modems is an unfamiliar territory for me, and its a lot to take in all at once.

Thanks in advance.

Your router is not (yet?) supported by OpenWrt, see https://openwrt.org/toh/start?dataflt[Brand*~]=zbt&dataflt[Model*~]=wg

Thanks, I had read the guide and after finding that table didn't have an entry for my model, I posted here. Another part of the guide encouraged people to check with the forums if their model isn't listed.

Is a lack of an entry in the support table basically the end of the road? Are images for other similar ZBT routers likely to work somewhat, or is that very unlikely?