Flashing meraki z1 (BusyBox v1.24.1 2018-03-26)

I need help!
When I am flashing Meraki Z1 into OpenWRT I can't get a Busybox prompt.
on the step 16. Build for Cisco Meraki Z1
After the serial number is changed correctly, I am putting power off the device and hold down the s key in the serial terminal while powering on the device but no Busybox prompt (/ #) only and UNRECOGNIZED COMMAND LOGGED TO CLOUD SERVERS.
I have Meraki z1 with BusyBox v1.24.1 2018-03-26.

Help me please how to get a Busybox prompt

So you succeeded to get the odm help output before without the unrecognized command error? Than try to keep tapping S in the serial terminal. Like tap s-s-(power on)-s-s-s-s-s-s-s till you got the busybox prompt.

I'm not 100% sure but if you getting the unrecognized command error at this stage, you probably are a little bit too late with the s key. So try to tap it repeatedly directly after power on.

not working :((
I have got messfile-41 age "Got magic key s" but after "Meraki " no Busybox prompt

is there another method? For example use "odm firmware http://....."?

Hi,
I have the same Problem.
Are now a solution find??

Thanks for your help.

Just curious if anyone has been able to get this box running with OWRT - I have 2 of these (paperweights at this point as they are off licensing) and another to soon become a paperweight in less than 1 year.

These are pretty good for small places, would certainly love to be able to reuse them rather then add them to a dump somewhere!

Yes you did.

screen18
screen19

???