Topic: Wippies homebox

I'm trying to install openwrt to my black wippies homebox to enable all functions that box has.

Currently my problem is that I can't get my wiggler clone cable to communicate enough.
I have tried openwince in linux and in windows RTJTAG and Hairydairymaid softs. rtjtag soft is onlyone that get's somekind response. CPUid differs when the box is off or on.

Here's pics from cable and box.
http://downloads.amilda.org/MODs/JTAG/wiggler.gif
This schematic I used.

http://nappi.fi/~teemu/wippiesmod/P2017002.jpg
http://nappi.fi/~teemu/wippiesmod/P2027005.jpg
http://nappi.fi/~teemu/wippiesmod/P2027006.jpg

http://nappi.fi/~teemu/wippiesmod/
There is few pics more.

C:\Kikkailu\tjtag3-0-1\Windows32>rtjtagwin32.exe -probeonly /WIGGLER

==============================================
 EJTAG Debrick Utility v3.0.1 Tornado-MOD
==============================================

Probing bus ... Done

Instruction Length set to 5

CPU Chip ID: 00000000000000000000000110000011 (00000183)
*** Unknown or NO CPU Chip ID Detected ***

*** Possible Causes:
    1) Device is not Connected.
    2) Device is not Powered On.
    3) Improper JTAG Cable.
    4) Unrecognized CPU Chip ID.

C:\Kikkailu\tjtag3-0-1\Windows32>

That is what that rtjtag says.

If I get openwrt working I will write howto for it.

So if someone can tell me how to identify right jtag pins and what I am doing wrong I would appreciate it.

Re: Wippies homebox

Shameless bumb. How is it doing?

Re: Wippies homebox

What about:

"The schematic is incomplete: You should not forget to tie pins 13, 15 and 17 tie GND (or at least a well-defined digital voltage)."

http://wiki.openwrt.org/doc/hardware/port.jtag.cable.buffered