ZXHN H208N how do i install

hi. i have a ZXHN H208N and i am looking to install openwrt. i did download the openwrt-18.06.1-brcm63xx-generic-963281TAN-generic-squashfs-cfe-8M and when i uploaded it failed and it said:
failed integrity check.

Is there a way to install openwrt in this device please?

I don't see this device listed on the Table of Hardware:
https://openwrt.org/toh/start?dataflt[Model*~]=H208N

Can you provide the link to the hardware page?

Can you provide information on why you downloaded this?

Hi. the router is not in the list but hardware-wise it looked similar to listed one. that it the reason i used this image and it failed.
is there a way to flash openwrt in this router, please?

Likely, yes, the router has to be supported. Here's a basic list to begin that process:

hi. i will do it, but i need some guidance on the hardware bit to buy and the steps to follow.
product
as for this device it can be a guinea pig to find the best image for the other similar routers that i have. Once i have the details of the product to buy then i will provide photos from the device's internal chip. thanks in advance

Hi. Please find attached photos from the router.
board
Please let me know how i could achieve the task of having openwrt in this box.

You connect the Serial port here:

Screenshot%20from%202018-10-17%2016-24-52

You will need to at least provide a copy of the boot sequence. We need model numbers of the hardware.

(Moving to the For Developers section.)

sorry to bring this old issue back, but i have not managed to get it working. could someone guide me how to connect please

Hello
I have just registered in this forum although I've read it since long. I have an H208n router in which I'd love to install openwrt. I will try to access the serial console and post the information. A telecom carrier in Spain has deployed many of these routers for ADSL and they are being replaced by fiber ones.
Thank you and best regards

Hello
I have capture this from the embedded serial port:

Start to decompress!                                                         
                                                                             
                                                                             
Booting                                                                      
Press '1' to enter BOOT console...                                           
Press '2' to enter DEBUG mode......                     
Ext. phy is not found.                                  
Boot from NOR/SPI flash                                 
                                                        
To read reset key,if on,to update                       
Found image at 0xbd540000
FwFrom = 0x1
Found image at 0xbd840000
FwFrom = 0x0
****Try the first image...                                                      
 para->BootParaCksum=     99d                                                   
Disabling Switch portsok!                                                       
Linux version 2.6.30.9 (xia@A10078810) (gcc version 4.4.6 (Realtek RSDK-1.5.6p26
Check boot para cksum...                                                        
boot para cksum OK!                                                             
bootPara.runmode=3                                                              
CPU revision is: 0000dc02                                                       
Determined physical RAM map:                                                    
 memory: 04000000 @ 00000000 (usable)                                           
User-defined physical RAM map:                                                  
 memory: 04000000 @ 00000000 (usable)                                           
Zone PFN ranges:                                                                
  Normal   0x00000000 -> 0x00004000                                             
Movable zone start PFN for each node                                            
early_node_map[1] active PFN ranges                                             
    0: 0x00000000 -> 0x00004000                                                 
Built 1 zonelists in Zone order, mobility grouping on.  Total pages: 16256      
Kernel command line: console=ttyS0,115200 mem=64M root=31:3                     
root_dev_setup line 174 root: 31:3                                              
icache: 16kB/32B, dcache: 8kB/32B, scache: 0kB/0B                               
NR_IRQS:128                                                                     
PID hash table entries: 256 (order: 8, 1024 bytes)                              
console [ttyS0] enabled                                                         
Dentry cache hash table entries: 8192 (order: 3, 32768 bytes)                   
Inode-cache hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)                    
Memory: 56616k/65536k available (4376k kernel code, 8848k reserved, 1809k data,)
Calibrating delay loop... 619.31 BogoMIPS (lpj=3096576)                         
Mount-cache hash table entries: 512                                             
IMEM section size = 0x9114
pdt_cspkernel_init
NET: Registered protocol family 16
11930:22:53 [Klogctl][Info] [(920)LogCtlInit] LogCtlInit begin
11930:22:53 [Klogctl][Info] [(730)AddLogOutModule] AddLogOutModule:OutputMode=08
11930:22:53 [Klogstdio][Info] [(1078)LogStdioProcInit] LogStdioProcInit

11930:22:53 [Klogctl][Info] [(730)AddLogOutModule] AddLogOutModule:OutputMode=08
11930:22:53 [Klogfile][Info] [(3084)LogFileProcInit] LogFileProcInit

11930:22:53 [Klogfile][Info] [(3096)LogFileProcInit] g_dwUptime is 0

11930:22:53 [Klogctl][Info] [(730)AddLogOutModule] AddLogOutModule:OutputMode=08
LogUdpWatchProcInit
11930:22:53 [Klogctl][Info] [(853)SetLogConf] SetLogConf OutputMode=0X00000100,8
11930:22:53 [Klogfile][Info] [(2903)ProcLogConf] Set LOG_FILE_CONF_SET_PDTCONF

11930:22:53 [Klogctl][Info] [(1235)CreateCspKlogdtread] create thread klog succ!
11930:22:53 [Klogctl][Info] [(1003)LogCtlInit] LogCtlInit end
<LOGID000000007>11930:22:53 [KMONITOR][Notice] [monitor.c(506)MonitorInit]  csp 
bio: create slab <bio-0> at 0
SCSI subsystem initialized
usb_enable_IP: ipsel = 0x0008d7ef, phyCtrl2 = 0x008020c0
usbcore: registered new interface driver usbfs
usbcore: registered new interface driver hub
usbcore: registered new device driver usb
<LOGID000000007>11930:22:53 [MIRROR][Notice] [cspmirror.c(706)MirrorInit]  CspM.
<LOGID000000007>11930:22:53 [KQOS][Info] [qos.c(465)CSPKernel_QC_In] Qos modulet
NET: Registered protocol family 8
NET: Registered protocol family 20
NET: Registered protocol family 2
ip_rt_init() start call CSP_alloc_large_system_hash 
 <6>IP route cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
ip_rt_init() call CSP_alloc_large_system_hash end 
 <6>TCP established hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
TCP bind hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
TCP: Hash tables configured (established 2048 bind 1024)
TCP reno registered
Realtek GPIO Driver for Flash Reload Default
netlog: listening on port 4660
squashfs: version 4.0 (2009/01/31) Phillip Lougher
msgmni has been set to 110
alg: No test for stdrng (krng)
io scheduler noop registered
io scheduler deadline registered
io scheduler cfq registered (default)
systools version:v0.7.5
systools: system cold starting
fwflash_m module registering
Serial: 8250/16550 driver, 1 ports, IRQ sharing disabled
serial8250: ttyS0 at MMIO 0x0 (irq = 13) is a 16550A
Driver 'sd' needs updating - please use bus_type methods
RTL8192C/RTL8188C driver version 1.1 (2010-03-31/2011-12-20)-AB
vendor_deivce_id=819110ec
skb_buf size=2404,tatol=615424

If I press '1' I enter this boot console:

Start to decompress!

Booting
Press '1' to enter BOOT console...
Press '2' to enter DEBUG mode......
Ext. phy is not found.
Boot from NOR/SPI flash

To read reset key,if on,to update
(c)Copyright Realtek, Inc. 2011
Project RTL8676 LOADER (LZMA)
Version V1.2.1 (Nov 3 2015 16:04:44)

help

help

info

reboot

run [app addr] [entry addr]

r [addr]

w [addr] [val]

d [addr]

resetcfg

mac ["clear"/"osk"/mac address]

bootline

entry [address]

load [address]

xmodem [address]

tftp [ip] [server ip] [file name]

web

flashsize [256(k)/128(k)/1(M)/2(M)/4(M)/8(M)/16(M)]

memsize ROW[2k/4k/8k/16k] COL[256/512/1k/2k/4k] BANK[2/4]

uart [0(enable)/1(disable)]

Hello
This is a picture of the bottom side of the board where you can see the pinout of the serial port.

The signals are: +3.3V (square pad), Txd (from the router), RxD (from the router) and ground (pad not isolated from the ground plane). The baud rate was 115200. The uart level is 3.3V. You can not use a conventional RS232 port because you can damage the router. You must use a serial adapter with TTL levels.

After reading this and other forums I think the routers based on Realtek RTL8676 are not supported. However I share the information I have and, if somebody can suggest alternative firmware or whichever experiment to do with this router, I will be glad to try. Otherwise it is a brick destined to the recyling plant.