Weird stack trace shows up when using the UE300 adapter on the Raspberry Pi 4B

I'm trying to use the TP-Link UE300 USB<->Ethernet adapter, and I get this:

[   10.250320] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): br-lan: link becomes ready
[   10.398429] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlan0: link is not ready
[   13.351166] xhci_hcd 0000:01:00.0: xHCI host not responding to stop endpoint command.
[   13.375024] xhci_hcd 0000:01:00.0: Host halt failed, -110
[   13.380419] xhci_hcd 0000:01:00.0: xHCI host controller not responding, assume dead
[   13.388092] xhci_hcd 0000:01:00.0: HC died; cleaning up
[   13.393468] usb 1-1: USB disconnect, device number 2
[   13.398988] usb 2-2: USB disconnect, device number 2
[   25.973072] ieee80211 phy0: brcmf_update_bss_info: wl dtim_assoc failed (-52)
[   25.980283] ------------[ cut here ]------------
[   25.984999] WARNING: CPU: 0 PID: 7 at backports-5.4-rc8-1/net/wireless/sme.c:756 __cfg80211_connect_result+0x308/0x3e0 [cfg80211]
[   25.996648] Modules linked in: pppoe ppp_async iptable_nat ipt_MASQUERADE brcmfmac xt_state xt_nat xt_conntrack xt_REDIRECT xt_FLOWOFFLOAD xt_CT pppox ppp_generic nf_nat_ipv4 nf_nat nf_flow_table_hw nf_flow_table nf_conntrack_rtcache nf_conntrack ipt_REJECT cfg80211 cdc_ether xt_time xt_tcpudp xt_multiport xt_mark xt_mac xt_limit xt_comment xt_TCPMSS xt_LOG usbnet usbhid slhc r8152 nf_reject_ipv4 nf_log_ipv4 nf_defrag_ipv6 nf_defrag_ipv4 iptable_mangle iptable_filter ip_tables hid_generic crc_ccitt compat brcmutil snd_bcm2835(C) hid evdev ledtrig_heartbeat nf_log_ipv6 nf_log_common ip6table_mangle ip6table_filter ip6_tables ip6t_REJECT x_tables nf_reject_ipv6 snd_rawmidi snd_seq_device snd_pcm_oss snd_pcm_dmaengine snd_pcm snd_timer snd_mixer_oss snd_hwdep snd_compress snd soundcore nls_utf8 vfat
[   26.067256]  fat nls_iso8859_1 nls_cp437 ehci_platform ehci_hcd
[   26.073179] CPU: 0 PID: 7 Comm: kworker/u8:0 Tainted: G         C        4.19.101 #0
[   26.080918] Hardware name: Raspberry Pi 4 Model B Rev 1.1 (DT)
[   26.086758] Workqueue: cfg80211 0xffffff800089d020
[   26.091546] pstate: 40400005 (nZcv daif +PAN -UAO)
[   26.096339] pc : __cfg80211_connect_result+0x308/0x3e0 [cfg80211]
[   26.102434] lr : __cfg80211_connect_result+0x308/0x3e0 [cfg80211]
[   26.108521] sp : ffffff800805bcb0
[   26.111829] x29: ffffff800805bcb0 x28: 0000000000000000 
[   26.117137] x27: dead000000000100 x26: dead000000000200 
[   26.122444] x25: 0000000000000000 x24: ffffffc07cfa60e0 
[   26.127751] x23: ffffff800805bcf8 x22: 0000000000000000 
[   26.133057] x21: ffffff8008848548 x20: ffffffc07afc7618 
[   26.138364] x19: ffffffc07cfa6008 x18: 0000000000000000 
[   26.143671] x17: 0000000000000000 x16: ffffff8008656608 
[   26.148977] x15: 0000000000000000 x14: 0720072007200720 
[   26.154284] x13: 0720072007200720 x12: 0720072007200720 
[   26.159590] x11: 0720072007200720 x10: 0720072007200720 
[   26.164897] x9 : 0720072007200720 x8 : 0000000000000000 
[   26.170204] x7 : 0000000000000007 x6 : 000000000000011e 
[   26.175510] x5 : 0000000000000000 x4 : 0000000000000000 
[   26.180817] x3 : 0000000000000000 x2 : ffffffc07ff7ae58 
[   26.186124] x1 : 0000004077741000 x0 : 0000000000000024 
[   26.191430] Call trace:
[   26.193878]  __cfg80211_connect_result+0x308/0x3e0 [cfg80211]
[   26.199627]  cfg80211_process_wdev_events+0xf0/0x1d8 [cfg80211]
[   26.205549]  cfg80211_process_rdev_events+0x64/0x88 [cfg80211]
[   26.211382]  0xffffff800089d03c
[   26.214520]  process_one_work+0x1e8/0x338
[   26.218523]  worker_thread+0x260/0x468
[   26.222268]  kthread+0x110/0x120
[   26.225491]  ret_from_fork+0x10/0x1c
[   26.229059] ---[ end trace bce28f6cdb1d4b21 ]---
[   26.235542] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlan0: link becomes ready
[   33.661184] r8152 2-2:1.0 (unnamed net_device) (uninitialized): Get ether addr fail
[   33.669536] r8152 2-2:1.0 eth1: v1.09.9

and when attempting to see the interface with ip addr and friends, it doesn't show up.

Try a recent snapshot.