Not able to install LuCI on WHW03 v2

Hello!
I installed OpenWRT on my Linksys WHW03 v2 using this method https://openwrt.org/toh/linksys/whw03_v2 and now I'm realizing that I installed a snapshot sooo I'm stuck. When I do uci commands to set IP and Gateway, it can ping the main router but not anywhere externally. I also don't know how to get back to the stock firmware.
I am able to access SSH though.

PLEASE help me :slight_smile:

Use https://firmware-selector.openwrt.org/?version=SNAPSHOT&target=ipq40xx%2Fgeneric&id=linksys_whw03v2, and add luci to the list of packages.
DL and transfer the sysupgrade image using (win)scp to the routers /tmp folder.
From cli run sysupgrade /tmp/sysupgrade.file.ext

2 Likes

Since WHW03v2 has 2 boot partitions, you can try this method;
How to revert from OpenWRT to Stock Firmware

Hello!
Do I type 'luci' into the installed packages and then click request build?

1 Like

Yes, that's correct.

Hello, I ran this command and got this. LuCI is not working and the file is no more in the /tmp directory

root@OpenWrt:~# sysupgrade /tmp/openwrt-09a13b3a1183-ipq40xx-generic-linksys_whw03v2-squashfs-sysupgrade.bin
Fri Jul  7 12:40:25 UTC 2023 upgrade: Saving config files...
Fri Jul  7 12:40:25 UTC 2023 upgrade: Commencing upgrade. Closing all shell sessions.
Command failed: Connection failed

It rebooted, luci should now be available.

Do opkg list-installed in cli.

image

ok ok nevermind. LuCI is working

Thank you so much @frollic for the help.

2 Likes

In general, luci-ssl might make more sense than 'just' luci.

1 Like

This topic was automatically closed 10 days after the last reply. New replies are no longer allowed.